Ana SayfaGündemGönül Belediyeciliği ‘Salı Pazarı’ ve ‘Hanımlar Konağı’nda

Gönül Belediyeciliği ‘Salı Pazarı’ ve ‘Hanımlar Konağı’nda

Ankara’nın Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Gönül Belediyeciliği ziyaretleri çerçevesinde Salı Pazarı esnafı, Osmanlı Hanımlar Konağı ve vatandaşları ziyaret etti. Ercan, Sincan’daki konak sayısını 24’ten 29’a çıkardıklarını belirtti.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Gönül Belediyeciliği” çerçevesindeki ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Ercan’ın, önceki günkü durağı, Osmanlı Mahallesi’nde bulunan Salı Pazarı, Hanımlar Konağı ve Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde bulunan Karacılar Gözde Sitesi oldu. İlk olarak pazarı ziyaret eden Ercan, esnafla sohbet ederek, sorun ve önerilerini dinledi. Bu sırada yoldan geçen vatandaşlarla da görüşen Ercan, çocuk ve gençlerle hatıra fotoğrafları çektirdi.

“Konak sayısı 29’a çıktı”

Başkan Ercan, daha sonra ise, Hanımlar Konağını ziyarette etti. Burada kadınlarla bir araya gelen Ercan, soruları içtenlikle yanıtladı. Ercan, bir kadının seçimlerle ilgili sorusuna, hem ilçede hem de Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde Sincan’ın rekor kıracağına inancının tam olduğu cevabını verdi. Ercan, Sincan’da daha önce 24 konağın olduğunu da anımsatarak, 5 yeni konak daha ekleyerek, ilçedeki konak sayısını 29’a çıkarttıklarını dile getirdi.

Ercan, akşam saatlerinde de, Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde bulunan Karacılar Gözde Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Site sakinlerinin istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Ercan, yerel seçimlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Murat Ercan kimdir?

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, 1974 yılında Kırşehir’in Mucur ilçesinde dünyaya geldi. Gazi Üniversitesinde eczacılık ve Çankaya Üniversitesinde hukuk fakültesi tamamlayan Ercan, kamu yönetimi ve siyaset bilimi alanında yüksek lisans programını tamamladı. Ercan, AK Parti Ankara İl Başkanlığı komisyonlarında görev aldı. Mahalle Komisyon Başkanlığı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve İlçe Başkan Yardımcılığı gibi kademelerde görev yaptı. Ercan, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Sincan Belediye Meclis Üyesi seçildi. Ercan, evli ve 3 çocuk babası.


BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla